Tobias Madsen


Godthåbsvej 58A, 2000 Frederiksberg
38 86 77 01   klinik@fysogtraen.dk

Tobias Madsen

Uddannelse

Fysioterapeut.


Andre kurser og forløb

Jeg har siden 2020 arbejdet på klinikken med behandling af mange forskellige problematikker i kroppen. Her har jeg både erfaring med behandling af akutte og kroniske skader samt autoimmune sygdomme.

Behandler dagligt alle typer af klienter og startede i sin tid på klinikken og har stor passion for at hjælpe mennesker unge, som ældre.


Andet 

Sideløbende med arbejdet på klinikken er Tobias tilknyttet FIF-håndbold ungdomsafdeling, hvor jeg varetager, behandling og genoptræning af klubbens spillere. 

Jeg har en stor interesse indenfor sports- og overbelastningsskader, og er netop i gang med en efteruddannelse i sportsfysioterapi. Personligt har jeg en lang historik med elitesport, og har tidligere arbejdet som fysioterapeut for FIF håndbold. Udover at have en stor interesse inden for sportsfysioterapi, har jeg også en bred vifte af genoptræningshold og Pilates, herunder blandt andet genoptræning til patienter med knogleskørhed og slidgigt.

I mit arbejde med klienter er det vigtigste at klienten forstår, hvor deres problematik er opstået og hvad planen fremadrettet er. Derfor er det vigtigt at klienterne får en forståelse for deres skade når de forlader klinikken. 

Jeg varetager også klinikkens osteoporose, pilates, artrose og alm. genoptræningshold og står klar til at hjælpe dig, og i samarbejde lægge en plan mod dit personlige mål.

Åbningstider

Åbent i klinikken: Mandag – Fredag kl 07.00 – 18.00
Telefontid: Mandag – Fredag kl 09.00 – 15.00

KONTAKTINFO

Fysioterapi og træningsklinik på Frederiksberg
– Specialister i genoptræ
ning.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere