Fysioterapi og træningsklinik på Frederiksberg – specialister i genoptræning.

Lad os hjælpe dig med
at nå dine mål

Godthåbsvej 58A, 2000 Frederiksberg
38 86 77 01   klinik@fysogtraen.dk

Klinikkens værdier

Vi ønsker, at alle har en positiv oplevelse med at komme til behandling, genoptræning eller motion på klinikken, ligesom vi ønsker at give dig den bedste og mest effektive behandling.

Vi arbejder ud fra værdierne professionel faglighedempati og humor.

Professionel Faglighed

Vi ser vores professionelle faglighed som grundlaget for at kunne give dig en relevant undersøgelse, behandling samt rådgivning. Det gør vi gennem engagement og passion for vores fag og ved løbende at opdatere vores viden gennem relevante kurser. Ligeledes bruger vi hinanden til intern sparring, således at gode ideér udveksles, hvilket sikrer dig en god behandling.

Empati

Du kan forvente at blive mødt med empati og forståelse, når du kommer til undersøgelse og behandling hos os. Det er vigtigt at vi forstår hinanden, så behandlingen opleves som en succes af begge parter. Vi lægger derfor vægt på, at du får en grundig undersøgelse og får en forståelse af årsagen til dit problem. Løbende dialog mellem dig og din behandler giver plads til justeringer undervejs i behandlingen. Dette er din garanti for effektiv behandling.

Humor

Et godt smil kan virke helende, hvorfor vi ønsker en behagelig og humoristisk atmosfære på klinikken. Det vil du opleve både i de individuelle behandlinger og på holdtræning. Vi arbejder seriøst hver gang, men vi mener at der også skal være plads til humor.

Har du smerter 

Har du brug for vejledning
i forindelse med smerter
– ring til os på
Telefon 38867701

Bestil tid hos en af vores dygtige fysioterapeuter
FAQ

Vi har samlet ofter stillede spørgsmål her

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere