Senior fitness


Godthåbsvej 58A, 2000 Frederiksberg
38 86 77 01   klinik@fysogtraen.dk

Senior fitness

Fysio Senior fitness holdtræning

Under sundhedsdagene på Frederiksberg 2013, besøgte Lorry klinikken for at se nærmere på lige netop denne træningsform, se indslaget her:

Fysio Senior fitness

Husk alder sidder kun i hovedet – kunsten er, ikke at lade det glide ned i kroppen’

Sjov, effektiv og motiverende holdtræning med fysioterapeut, hvor du får styrketræning, konditionstræning, balancetræning og afspænding.

Med Fysio Senior fitness holdtræning, kommer du i topform med øje for dit træningsbehov. Din fysioterapeut sørger for du får den rette træning i trygge omgivelser. Du får et individuelt tilrettelagt træningsprogram samt råd og vejledning om motion hver gang du træner.

Træning og motion kan forebygge, lindre og modvirke en lang række kendte sygdomme som kan opstå i forbindelse med aldring.
For eksempel kan man undgå eller minimere mange ryg-, knæ-, skulder- og andre ledproblemer samt lindre gigtsmerter. Motion er vigtigt for at forebygge sygdomme som eksempelvis sukkersyge (type 2 diabetes) og hjertekarsygdomme, forhøjet blodtryk og blodpropper.

Fysio Senior fitness holdtræning, giver dig mulighed for at vedligeholde og forbedre din krop og holde dig sund og stærk til et langt og sundt liv.

  • Max. 7 deltagere på holdet
  • Lektioner á 55 minutter
  • Book din holdtræning online
  • Råd og vejledning af fysioterapeut – så du får den rette træning ud fra dine behov

RIng og hør nærmere

Book senior fitness hold

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere