Efterfødsel


Godthåbsvej 58A, 2000 Frederiksberg
38 86 77 01   klinik@fysogtraen.dk

Efterfødselstræning ved fysioterapeut


Efterfødselstræning ved fysioterapeut Malene Krause-Kjær

Pilates for den nybagte mor

Til vores efterfødselsgymnastik er målet at få dig tilbage i form efter fødslen. Der vil være særligt fokus på træning af bækkenbund, mave- og rygmuskler, som har været udsat for stor belastning under graviditet og fødsel, men vi vil styrke alle relevante muskelgrupper.

Træningen tager udgangspunkt i Pilates, som netop er kendt for skånsomt men effektivt at stramme kroppen op omkring især mave og baller. Vi vil sideløbende berøre forskellige emner, men der er fokus på træningen af “mors” krop. Du vil typisk kunne deltage ca. 8 uger efter fødslen.

  • Små hold med max. 6 deltagere, så der er mulighed for at tage individuelle hensyn
  • Book din træning online
  • Babyer er velkomne
  • Mulighed for at tilrettelægge et forløb for mødregruppe

Vi arbejder med fire emner, som vil blive berørt i forbindelse med træningen:

Træning efter fødslen

I løbet af graviditeten sker der mange forandringer med din krop, og det kan være svært at vide, hvordan man kommer igang igen med træning efter fødslen. Med pilates lærer du at træne din bækkenbund, hvilket er vigtigt efter en fødsel, men vi træner alle muskler, der har været påvirket af graviditeten. Du kommer i form og kan vende tilbage til den motion, du kender fra tidligere.


Amning og trivsel

Amning skaber en nær relation til din baby, men det er også hårdt for muskerne i kroppen, herunder nakke og skuldre. De mange løft samt nye uhensigtsmæssige bevægelser kan overbelaste din krop, så vi gennemgår principperne for løfteteknik og ammestillinger.


Fødselsoplevelsen

At føde et barn og blive mor kan forandre dit følelsesliv og din hverdag på forskellige områder. Du får en ny rolle i livet, som påvirker dig og dine omgivelser, hvilket kan være overvældende både fysisk og psykisk. Dette kan sætte sig som spændinger og blokeringer i kroppen, som vi arbejder på at løsne og forebygge.


Motorisk udvikling

Barnets motoriske udvikling foregår gennem leg og bevægelse, og herigennem kan I styrke jeres relation og skabe glæde i samværet. Dit barn bliver glad for at bevæge sig helt fra starten og gerne resten af livet.

Kontakt klinikken og find dit hold


RIng og hør nærmere

Find og Book fysioterapeut

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere