Praktisk info


Godthåbsvej 58A, 2000 Frederiksberg
38 86 77 01   klinik@fysogtraen.dk

Vigtig info

VIGTIG INFORMATION NÅR DU HAR BEHOV FYSIOTERAPI

Med henvisning fra egen læge yder sygesikringen tilskud til en del af behandlingshonoraret. Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” får ydermere også tilskud herfra. Vi er underlagt sygesikringens bestemmelse for, hvor mange behandlinger fysioterapeuterne må give med sygesikringstilskud.

Derfor har vi åbnet op for behandlinger uden sygesikringstilskud. Det betyder, ingen ventetid på akut eller ikke akut behandling, du kan komme i behandling med det samme. Der er stadig tilskud fra Sygesikringen”danmark”.

AKUT FYSIOTERAPI

Til akuttiderne og akutte forløb er der ikke sygesikringstilskud, men du får stadig tilskud fra sygesikringen “Danmark” hvis du er medlem.

FØRSTE GANG DU KOMMER

  • Medbring dit gule sygesikringskort, hvis du har henvisning fra egen læge og forventer sygesikringstilskud.
  • Hvis du er forsikringskunde, fx. har en sundhedsforsikring, skal du medbringe en kopi af din bevilling fra dit forsikringsselskab. Vær opmærksom på betingelserne i din bevilling samt hvor og hvornår der er egenbetaling.
  • Medbring gerne eget lagen, ellers tilkøbes dette for 25 kr.


Patientsikkerhed

Sundhedsloven

Den udvidede lov om patiensikkerhed, som trådte i kraft september 2010, skal sikre, at utilsigtede hændelser i hele sundhedsvæsnet bliver opsamlet og omsat til viden.

Formålet med at rapportere utilsigtede hændelser er at skabe systematisk opmærksomhed og læring om de fejl, der kan undgås og derved forebygge, at de sker igen.

At rapportere en utilsigtet hændelse

Som patient eller pårørende har du mulighed for at rapportere utilsigtede hændelser, herunder fejl, til Dansk Patientsikkerhedsdatabase (DPSD).

En utilsigtet hændelse kan kendes ved, at man som patient eller pårørende tænker: “Det, der skete her, burde ikke være sket. Det indebærer en risiko eller har betydning for min eller min pårørendes behandling. Jeg vil være sikker på, at fagfolkene lærer af det, der er sket, både der, hvor det skete, og i sundhedsvæsenet generelt“.

Din rapport bliver sendt til den person, som er ansvarlig for patientsikkerheden der, hvor hændelsen fandt sted. Her vil hændelsen blive analyseret for at finde ud af, hvordan man kan undgå, at noget lignende sker for andre. Herefter bliver rapporten anonymiseret og sendt til Styrelsen for Patientsikkerhed, som bruger de utilsigtede hændelser til læring i sundhedsvæsenet generelt.

At rapportere en utilsigtet hændelse er ikke det samme som at søge erstatning eller indgive en formel klage. Læs om dine muligheder for at klage på  www.stpk.dk eller at søge erstatning på  www.pebl.dk.

Du kan indrapportere en utilsigtet hændelse  her.

Åbningstider

Åbent i klinikken: Mandag – Fredag kl 07.00 – 18.00
Telefontid: Mandag – Fredag kl 09.00 – 15.00

KONTAKTINFO

Fysioterapi og træningsklinik på Frederiksberg
– Specialister i genoptræ
ning.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere