Styrketræning for Knogleskørhed


Godthåbsvej 58A, 2000 Frederiksberg
38 86 77 01   klinik@fysogtraen.dk

Fysio styrketræning for knogleskørhed


Fysio styrketræning for knogleskørhed / osteoporose

Styrketræning for knogleskørhed/ osteoporose er væsentligt hvis du skal modvirke slid eller degeneration af kroppen og ønsker at mindske din risiko for en hverdag med smerter og risiko for at falde. Forskning viser, at motion og styrketræning har en positiv effekt for folk med knogleskørhed ved at styrke knogler og muskler og dermed mindske risikoen for knoglebrud.

Hos Fysioterapi og Træningsklinik får du dit eget styrketræningsprogram, hvor du løbende justerer belastning, så du træner optimalt. Du bliver instrueret i øvelserne, så du udfører dem korrekt. Der er altid en fysioterapeut som hjælper og vejleder.

Du undervises i grundprincipperne for styrketræning, og hvordan du øger belastningen hensigtmæssig, når du har knogleskørhed. Her kan du altså trygt styrketræne.

Under sundhedsdagene på Frederiksberg 2013, besøgte Lorry klinikken for at se nærmere på lige netop denne træningsform, se indslaget her:

Program og træningstider for styrketræning for knogleskørhed

Hvornår

Tidspunkt

Lektion

Underviser

Torsdag

10:00 – 10:55

55 minutter

Hanne Sørensen

Bestil tid her:

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere