Vi har et tæt samarbejde med de praktiserende læger og speciallæger. Uanset bopælskommune kommunikerer vi online med alle læger via det offentlige henvisningshotel, hvor alle henvisninger nu ligger.

Ergomentor Vi har et tæt samarbejde med fysioterapeut Pernille Andersen, der har stor erfaring i og er specialist i arbejdspladsvurderinger(APV) og ergonomisk rådgivning. Pernille har desuden stort kendskab til branchen og kan give gode råd i forbindelse med indkøb af nyt inventar.

Jes linedance Jette Elmann Sørensen er vores egen underviser i linedance for Parkinson-ramte her på klinikken. Hun har flere års erfaring i at undervise i flere former for dans og i alle aldersgrupper.

AkademikerCenter og Jobcenter Frederiksberg er andre aktører vi samarbejder med. Vi er med til at arrangere 4 ugers praktikforløb for ledige jobsøgende her på klinikken. Dette forløb er med til at opkvalificere de jobsøgende yderligere og samtidigt får de et godt indblik i en mindre virksomhed.

Frederiksberg Sundhedscenter samarbejder vi med i forhold til flere motionstilbud fra Frederiksberg kommune, bl.a. deltager vi i Sundhedsdage kampagnen.

Diætisterne på Frederiksberg samarbejder vi med i forhold til de patienter, hvis behandlingsforløb vil have gavn af kostomlægning. Diætisterne på Frederiksberg hjælper desuden også med kostomlægning til behandling af overvægt, gigt, diabetes, undervægt, i forbindelse med graviditet (før, under og efter) eller bare til generelt sundere kostvaner.

Bestil tid her: