Vi ønsker, at alle har en positiv oplevelse med at komme til behandling, genoptræning eller motion på klinikken, ligesom vi ønsker at give dig den bedste og mest effektive behandling.

Vi arbejder ud fra værdierne professionel faglighedempati og humor.

Professionel Faglighed

Vi ser vores professionelle faglighed som grundlaget for at kunne give dig en relevant undersøgelse, behandling samt rådgivning. Det gør vi gennem engagement og passion for vores fag og ved løbende at opdatere vores viden gennem relevante kurser. Ligeledes bruger vi hinanden til intern sparring, således at gode ideér udveksles, hvilket sikrer dig en god behandling.

Empati

Du kan forvente at blive mødt med empati og forståelse, når du kommer til undersøgelse og behandling hos os. Det er vigtigt at vi forstår hinanden, så behandlingen opleves som en succes af begge parter. Vi lægger derfor vægt på, at du får en grundig undersøgelse og får en forståelse af årsagen til dit problem. Løbende dialog mellem dig og din behandler giver plads til justeringer undervejs i behandlingen. Dette er din garanti for effektiv behandling.

Humor

Et godt smil kan virke helende, hvorfor vi ønsker en behagelig og humoristisk atmosfære på klinikken. Det vil du opleve både i de individuelle behandlinger og på holdtræning. Vi arbejder seriøst hver gang, men vi mener at der også skal være plads til humor.

Bestil tid her: