Fødderne er vores fundament og mange problemer i knæ, hofte og ryg kan have sit udspring i en fejlstilling i foden. Hvis du har skævheder i din krop, som skyldes forkert fodstilling, kan de rettes op med SuperSole behandlingsforløb. Du behøver ikke leve med ømme fødder og smerter i tærer, hælen og underben.

Vi har i mange år arbejdet med SuperSole indlægssåler og har stor erfaring i diagnosticering, behandling og træning af fodrelaterede problematikker. Indlægssålerne er individuelt tilpasset og kombineres oftest med relevante træningsøvelser som supplement til behandling. SuperSole har mange varianter af indlægssåler, som er tilpasset forskellige aktiviteter, alt fra daglig brug til topidræt. Sålerne har forskellig tykkelse i støddæmpningsmaterialet og variation i den dynamiske støtte.

SuperSole er til dig, der har problemer med:

  • Platfod: fodens svangbue er svag og mangler støtte. Dette kan afhjælpes ved SuperSole indlægssål og øvelser.
  • Forfodsplatfod: fodens tværbue er svag og giver ofte smerter omkring storetåen, mellemfoden og gang i sko med høje hæle. Kan afhjælpes med SuperSole indlægssål kombineret med specifikke mobiliseringer og øvelser.
  • Hælspore: musklerne under foden sidder fast på hælen i et meget lille senefæst. Disse kan være overbelastet og give smerter, når du træder på hælen, ligesom gamle forstuvninger i anklen.
  • Skinnebenssmerter: ofte i forbindelse med løb. Vi undersøger pladsforholdene for musklerne i underbenet, som kan være årsag til smerter og derefter behandler vi med øvelser.
  • Underbenssmerter: lægkramper kan være meget ubehagelige. Vi undersøger underbenets muskler og giver øvelser.
  • Achillessene-smerter: overbelastning af underbenets bagerste muskel og sene, der fæster sig på hælen. Vi undersøger muskel og sene og behandler årsagen til smerterne.
  • Hammertæer: tæernes midterste led holdes i en fejlstilling på grund af korte muskler eller stram ledkapsel på undersiden af tæerne. Kan behandles med specifik udspænding, led-mobilisering, massage og aktive øvelser.
  • Smerter ved løb: vi undersøger dine bevægelser, muskler og led umiddelbart efter en distance, som netop har provokeret dine oplevede smerter og behandler årsagen til disse smerter.

Kontakt klinikken og aftal en tid.

Bestil tid her: