Fødselsforberedelse ved fysioterapeut Malene Krause-Kjær

Pilates for gravide - forbered din krop til fødslen

Førfødsel PilatesAlle gravide ønsker sig en så naturlig fødsel som muligt, og er du velforberedt og kender kroppens signaler, kan du nemmere gennemføre en naturlig fødsel. Forskning dokumenterer, at målrettet motion og information om graviditet og fødsel giver kvinder en bedre fødselsoplevelse.

Vi har fokus på træning og øvelser, der er tilpasset din gravide krop og gennemgår emner, der er relevante for gravide.

Træningen tager altid udgangspunkt i Pilates-teknikker, hvor du træner den dybe muskulatur med fokus på ryg, mave og bækkenbund så din krop bliver parat til fødsel. Vi træner bl.a. med din kropsholdning, som typisk ændres under graviditet p.g.a. den øgede kropsvægt fra maven, hvilket stiller store krav til musklerne om at tilpasse sig. Derudover træner vi også resten af kroppen. 

  • Små med max. 7 deltagere, så der er mulighed for at tage individuelle hensyn
  • Book din træning online


Vi har fire emner, som vil blive berørt i forbindelse med træningen:

Graviditetsgener

Mange kvinder oplever hævelse, gener eller smerter fra muskler og led under graviditeten. Hvorfor opstår det? Og hvordan kan du træne og tilpasse din hverdag for at mindske generne? 

Fødslens faser

Information om den naturlige fødsels faser - fra udvidelsesfasen og om hvordan det opleves, når veerne starter og du går i fødsel, til du kommer til pressefasen, og dit barn fødes. 

Smerter under fødslen

Om hvordan du kan møde veerene både i udvidelsesfasen og i pressefasen uden at miste kontrollen. Massage, afspænding, stillingsskift, bevægelse og vejrtrækningsmetoder kan være til stor hjælp.

Fødslen

Vi kommer ind på fødestillinger, og hvordan du bevæger dig mest hensigtsmæssig under fødslen. Dette hjælper dig med at bevare kontrollen over din krop, selvom du har smerter, hvilket er med til at give dig en bedre fødselsoplevelse. Fødslen af dit barn hører ind under livets største oplevelser, og det er vigtigt, at du er så godt forberedt som muligt, så du føler dig tryg og kan glæde dig.
 

Hvornår Tid Underviser
Mandag 17:00 - 17:55 Malene Krause-Kjær, fysioterapeut

 

Vilkår og betingelser

  • Klippekort købes via klinikken, mail eller ring til os (klippekort kan faktureres, købes på kort eller kontant). 1 lektion svarer til ét klip - se udvalg af klippekort her på siden. Et 'klippekort til holdtræning 55 min.' kan anvendes til alle hold af 55 minutters varighed (med undtagelse af efterfødselsgymnastik).
  • Ved aflysning af lektionen får alle direkte besked pr. sms.
  • Online afmelding kan ske indtil 24 timer før den aktuelle lektion.
  • Der er løbende optag på alle hold.

Nyheder

Find vej

Fysioterapi og Træningsklinik
Godthåbsvej 58A
2000 Frederiksberg
(Hjørnet af Godthåbsvej og Ærøvej) 

Fysioterapi og Træningsklinik
Frederiksberg Hallerne
Jens Jessensvej 20
2000 Frederiksberg

Skriv til os her

Webdesign - Mediestorm ApS