Efterfødselstræning ved fysioterapeut Malene Krause-Kjær

 

Efterfødsel PilatesPilates for den nybagte mor

Til vores efterfødselsgymnastik er målet at få dig tilbage i form efter fødslen. Der vil være særligt fokus på træning af bækkenbund, mave- og rygmuskler, som har været udsat for stor belastning under graviditet og fødsel, men vi vil styrke alle relevante muskelgrupper.

Træningen tager udgangspunkt i Pilates, som netop er kendt for skånsomt men effektivt at stramme kroppen op omkring især mave og baller. Vi vil sideløbende berøre forskellige emner, men der er fokus på træningen af "mors" krop. Du vil typisk kunne deltage ca. 8 uger efter fødslen.

  • Små hold med max. 6 deltagere, så der er mulighed for at tage individuelle hensyn
  • Book din træning online
  • Babyer er velkomne
  • Mulighed for at tilrettelægge et forløb for mødregruppe
     

Vi arbejder med fire emner, som vil blive berørt i forbindelse med træningen:

Træning efter fødslen 

I løbet af graviditeten sker der mange forandringer med din krop, og det kan være svært at vide, hvordan man kommer igang igen med træning efter fødslen. Med pilates lærer du at træne din bækkenbund, hvilket er vigtigt efter en fødsel, men vi træner alle muskler, der har været påvirket af graviditeten. Du kommer i form og kan vende tilbage til den motion, du kender fra tidligere. 

Amning og trivsel

Amning skaber en nær relation til din baby, men det er også hårdt for muskerne i kroppen, herunder nakke og skuldre. De mange løft samt nye uhensigtsmæssige bevægelser kan overbelaste din krop, så vi gennemgår principperne for løfteteknik og ammestillinger.

Fødselsoplevelsen

At føde et barn og blive mor kan forandre dit følelsesliv og din hverdag på forskellige områder. Du får en ny rolle i livet, som påvirker dig og dine omgivelser, hvilket kan være overvældende både fysisk og psykisk. Dette kan sætte sig som spændinger og blokeringer i kroppen, som vi arbejder på at løsne og forebygge.

Motorisk udvikling

Barnets motoriske udvikling foregår gennem leg og bevægelse, og herigennem kan I styrke jeres relation og skabe glæde i samværet. Dit barn bliver glad for at bevæge sig helt fra starten og gerne resten af livet.
 

Hvornår Tid Underviser
Fredag 10:00 - 10:55 Malene Krause-Kjær, fysioterapeut

 

 

Vilkår og betingelser

  • Klippekort købes via klinikken, mail eller ring til os (klippekort kan faktureres, købes på kort eller kontant). 1 lektion svarer til ét klip - se udvalg af klippekort her på siden. Et 'klippekort til holdtræning 55 min.' kan anvendes til alle hold af 55 minutters varighed (med undtagelse af efterfødselsgymnastik).
  • Ved aflysning af lektionen får alle direkte besked pr. sms.
  • Online afmelding kan ske indtil 24 timer før den aktuelle lektion.
  • Der er løbende optag på alle hold.

Nyheder

Find vej

Fysioterapi og Træningsklinik
Godthåbsvej 58A
2000 Frederiksberg
(Hjørnet af Godthåbsvej og Ærøvej) 

Fysioterapi og Træningsklinik
Frederiksberg Hallerne
Jens Jessensvej 20
2000 Frederiksberg

Skriv til os her

Webdesign - Mediestorm ApS